Hét leerteam voor persoonlijk vrouwelijk leiderschap

Vrouwen van Invloed leren van & met elkaar.

Ervaringen met het leerteam

Lees verder
Het meest bijzondere vind ik, sommige dingen deel ik niet snel, het voelt zo veilig om het in ons team wél te delen. Samen vieren als iets lukte, samen tranen als je iets moeilijks tegenkomt.
Lees verder
Het leerteam helpt mij met een frisse en kritische blik te kijken welke richting ik op wil. Zowel op persoonlijk als op professioneel gebied. Door de andere vrouwen én Marinde als spiegel te kunnen gebruiken maak ik stappen die ik nodig vind om het beste uit mijzelf te halen.
Lees verder
Elke vrouw - elk mens - verdient het om af en toe eens in zichzelf te investeren om zo de stappen te maken die je wil. Hoe ongemakkelijk dat soms ook is, samen kom je verder.
Lees verder
Het leerteam betekent voor mij een groep vrouwen die net als ik ook moeite hebben met dingen. Grote dingen: veranderingen in het leven, waar ik buikpijn van krijg én heel veel zin in heb. Kleine dingen: dagelijkse dingen waar ik tegenaan loop, waar ik de ruimte niet neem en mensen om mij heen wel.
Lees verder
Het leerteam helpt doordat ik weet en voel dat zij ook zulke dingen hebben. Dat je weet dat je er samen tegenaan kunt én elkaar kunt steunen of aanmoedigen. Dit is meteen ook het grote verschil waarom ik koos voor een leerteam ipv 1 op 1 coaching. Voor mij was en is het heel goed om ook die spiegel bij anderen te kunnen zien, dat ik niet de enige ben met issues.
Previous
Next

Doe mee en ga 6 maanden met mij & andere ambitieuze vrouwen aan het werk!

Investeer in jezelf

Voelt het vrouwen van invloed-leerteam voor jou goed? Geef jezelf de tijd en aandacht en omring jezelf met mij als coach en andere ambitieuze vrouwen waar je mee op reis gaat! Omdat jouw persoonlijke ontwikkeling het echt waard is. Omdat dat geen marketing is, maar je leven echt leuker maakt. 

Naast je commitment aan jezelf én het leerteam: Elke maand €270,00, voor 6 maanden. Als je vooruit betaalt 1 maand korting ter waarde van €270,00 (Deze prijzen zijn exclusief btw, inclusief persoonlijke aandacht, groepsbijeenkomsten, individuele coaching, bloemetjes op de tafels, gezond lekkers bij bijeenkomsten en een fijn startpakket)

Schrijf je hier direct in voor een Vrouwen van Invloed leerteam!

‘Together, Everyone, Achieves, More’​


Samen onderzoeken of een leerteam iets voor jou is?
Ik denk graag met je mee.