Gek op teams met medewerkers die niet te sturen lijken.

Bureau van Invloed – Mijn naam is Marinde. 

Mijn naam is Marinde en ik ben dé expert in samenwerking. Met mijn bevlogenheid, betrokkenheid en directe aanpak help ik teams en leiders om de samenwerking op een efficiënte manier op te starten en te verbeteren. Ik heb 20 jaar ervaring in zowel de sociale als zakelijke dienstverlening en weet hoe belangrijk een goede samenwerking is om te komen tot het gewenste resultaat.

Heb jij een team waarbij de samenwerking niet vanzelf loopt? Dan kan ik je helpen om de samenwerking te verbeteren door middel van systemisch interveniëren spiegel ik jullie de patronen die niet helpen. En met toffe werkvormen die jullie wel helpen groeien jullie toe naar het gewenste resultaat. Ik ben Stir geregistreerd en werk dagelijks aan mijn eigen vakkennis en kunde.

Bij mij kom je niet weg met om de hete brei heen te draaien of met een sociaal wenselijk antwoord. Ik ben doortastend en eerlijk en ga juist aan wanneer het lastig wordt. Ik maak ook graag moeilijke dingen laagdrempelig en leuk, zodat iedereen mee wil doen.

Ik geloof in ontwikkeling door ervaring en begrijpen. Als we weten wat het gewenste resultaat is en waar er ruimte is om te bewegen, kijk ik graag welke vorm daar echt bij aansluit. Samen met mijn geweldige team van experts, veranderkundigen, trainers en coaches zorgen we ervoor dat de samenwerking soepel verloopt en het resultaat gehaald wordt.

Word ook onderdeel van een succesvol samenwerkend team! Neem contact op. Klanten en Bureau van invloed kunnen altijd terugvallen op de Algemene voorwaarden 

 

5

Bureau van Invloed – Mijn naam is Marinde. 

Ik sta bekend om mijn bevlogenheid, betrokkenheid en directe aanpak. Ook ben ik altijd al bezig geweest met onderzoeken waar mijn invloed ligt om beweging te creëren. 

Door 18 jaar ervaring in zowel de sociale dienstverlening als zakelijke dienstverlening heb ik gezien en ervaren dat de mens echt het verschil kan maken voor degene die de dienst ontvangt. En dat mensen in deze beroepen vaak beter zijn voor de ander te zorgen dan voor zichzelf.

De potentie van ieder mens, iedere groep en ieder team echt benutten wordt ik als een kind zo blij van. Je kan van mij verwachten dat ik doortastend en eerlijk ben en juist ‘aanga’ wanneer het lastig wordt. Ik krijg regelmatig te horen ‘Bij jou kom ik niet weg met erom heen lullen of met een sociaal wenselijk antwoord’. En dat klopt. Want juist, daar waar het schuurt, daar moeten we zijn. 

De vorm doet er toe

Het kenmerkt mij dat ik moeilijke dingen graag zo laagdrempelig, makkelijk en als het even kan zo leuk mogelijk maak. Niet omdat verandering leuk en makkelijk ‘moet’ zijn maar wel zodat iedereen kan en wil meedoen. En verandering mag toch ook soms best leuk zijn?  Ik geloof dat ontwikkeling begint bij ervaren en begrijpen waar het voor jou over gaat, waar het jouw leven en overtuiging raakt. 

Resultaat boeken 

Als we weten wat het gewenste resultaat is en we weten waar er ruimte is om te bewegen kijk ik graag welke vorm daar echt bij aansluit. Niks dat mij zo frustreert als coaching, teambuilding of events waarbij het beoogde resultaat niet helder is. Of je met elkaar rare opdrachten moet doen die geenszins bijdragen om het resultaat te behalen. Dat doe ik graag anders. 

Samen doen we wat werkt.

 

“Wil je snel gaan, ga alleen. Wil je ver komen, ga samen.”