Een passie voor leiders en teams. En een hart voor dienstverlening.

Bureau van Invloed – Mijn naam is Marinde. 

Ik sta bekend om mijn bevlogenheid, betrokkenheid en directe aanpak. Ik ben moeder van 2 prachtige dochters en 14 jaar samen met een ondernemende man met wie het nooit saai is.

Ik ben een dochter van 2 ‘ouwe Z-verpleegkundigen’ en heb zelf 20 jaar ervaring in zowel de sociale dienstverlening als zakelijke dienstverlening. En ik heb gezien en ervaren dat de mens echt het verschil kan maken voor degene die de dienst ontvangt. En dat mensen in deze beroepen er vaak beter in zijn om voor de ander te zorgen dan voor zichzelf. 

De potentie van ieder mens, iedere groep en ieder team echt benutten word ik als een kind zo blij van. Samenwerken kan door van alles verstoord raken, maar als je de bij jullie passende manier gevonden hebt kan dat er voor zorgen dat je elke dag weer zin hebt om aan de slag te gaan. En dat gun ik iedereen uit de grond van mijn hart.

Je kan van mij verwachten dat ik doortastend en eerlijk ben. En juist ‘aan ga’ wanneer het lastig wordt. Ik krijg regelmatig te horen ‘Bij jou kom ik er niet mee weg om om de hete brei heen te draaien of met een sociaal wenselijk antwoord’. En dat klopt. Want juist daar waar het schuurt, daar moeten we zijn.

De vorm doet ertoe

Het kenmerkt mij dat ik moeilijke dingen graag zo laagdrempelig, makkelijk en- als het even kan- zo leuk mogelijk maak. Niet omdat verandering leuk en makkelijk ‘moet’ zijn maar wel zodat iedereen kan en wil meedoen. En verandering mag toch ook soms best leuk zijn?  Ik geloof dat ontwikkeling begint bij ervaren en begrijpen waar het voor jou over gaat, waar het jouw leven en overtuigingen raakt.

Resultaat boeken

Als we weten wat het gewenste resultaat is en we weten waar er ruimte is om te bewegen, kijk ik graag welke vorm daar echt bij aansluit. Niks dat mij zo frustreert als coaching, teambuilding of events waarbij het beoogde resultaat niet helder is. Of je met elkaar rare opdrachten moet doen die er geenszins aan bijdragen om het resultaat te behalen. Dat doe ik graag anders. Met toffe werkvormen die wel bijdragen aan het resultaat.  

Samen doen we wat werkt.

Op deze website schrijf ik ook ‘wij’. De reden daarvoor dat ik regelmatig samenwerk met geweldige andere experts, veranderkundigen, trainers en coaches.  

 Ik ben Stir geregistreerd. En werk dagelijks aan mijn eigen vakkennis en kunde.  Ook werk ik samen met Talent First omdat fluitend naar je werk gaan zoveel verschil maakt in je leven. 

Klanten en Bureau van invloed kunnen altijd terugvallen op de Algemene voorwaarden 

5

Bureau van Invloed – Mijn naam is Marinde. 

Ik sta bekend om mijn bevlogenheid, betrokkenheid en directe aanpak. Ook ben ik altijd al bezig geweest met onderzoeken waar mijn invloed ligt om beweging te creëren. 

Door 18 jaar ervaring in zowel de sociale dienstverlening als zakelijke dienstverlening heb ik gezien en ervaren dat de mens echt het verschil kan maken voor degene die de dienst ontvangt. En dat mensen in deze beroepen vaak beter zijn voor de ander te zorgen dan voor zichzelf.

De potentie van ieder mens, iedere groep en ieder team echt benutten wordt ik als een kind zo blij van. Je kan van mij verwachten dat ik doortastend en eerlijk ben en juist ‘aanga’ wanneer het lastig wordt. Ik krijg regelmatig te horen ‘Bij jou kom ik niet weg met erom heen lullen of met een sociaal wenselijk antwoord’. En dat klopt. Want juist, daar waar het schuurt, daar moeten we zijn. 

De vorm doet er toe

Het kenmerkt mij dat ik moeilijke dingen graag zo laagdrempelig, makkelijk en als het even kan zo leuk mogelijk maak. Niet omdat verandering leuk en makkelijk ‘moet’ zijn maar wel zodat iedereen kan en wil meedoen. En verandering mag toch ook soms best leuk zijn?  Ik geloof dat ontwikkeling begint bij ervaren en begrijpen waar het voor jou over gaat, waar het jouw leven en overtuiging raakt. 

Resultaat boeken 

Als we weten wat het gewenste resultaat is en we weten waar er ruimte is om te bewegen kijk ik graag welke vorm daar echt bij aansluit. Niks dat mij zo frustreert als coaching, teambuilding of events waarbij het beoogde resultaat niet helder is. Of je met elkaar rare opdrachten moet doen die geenszins bijdragen om het resultaat te behalen. Dat doe ik graag anders. 

Samen doen we wat werkt.

 

“Wil je snel gaan, ga alleen. Wil je ver komen, ga samen.”