Welke versie tref jij aan bij het kerstdiner?

#Inteams Kerstdiner 🎄
De goedheiligman is net de deur uit en overal op social media zie ik de kerstbomen langskomen. 🎄👇🏻

Ook wij hebben al een prachtige ‘geadopteerde’ kerstboom staan. Ik vind het maar gezellig. De foto is een onderdeel uit onze eigen kerstboom.

Ook sprak ik van de week een leidinggevende. En we hadden het over het verschil tussen individuele coaching of teamcoaching voor medewerkers in een van de teams waarvan ze leidinggevende is. Met individuele coaching krijgt en neemt iemand de kans om te groeien en bloeien. En iemand kan zichzelf ontpoppen door inzicht, hernieuwde energie en competenties. Ontzettend waardevol.

🤝 Diegene gaat daarna ook weer terug naar het team. Het team dat nu niet lekker zit elkaar. En vooral; heel veel, niet helpende, patronen met elkaar heeft ontwikkelt. Patronen die je kan zien als olifantenpaadjes🐘, groeven die hun plek in het systeem hebben verdient. En hoeveel inzicht je ook in jezelf hebt gekregen, gegroeid bent als persoon… dan is het heel lastig de vernieuwde versie van jezelf volledig vast te houden natuurlijk.

Want zeg nou zelf: welke versie van jezelf tref jij aan bij het kerstdiner🦃 als je in het systeem van je ouderlijk gezin terechtkomt? 😅
#teamcoaching#persoonlijkecoaching#Teamwork#Kerst