De Och Meisje Toch podcast wordt overweldigend goed geluisterd. En opeens krijg ik van meerdere kanten te horen ‘jij hebt echt een zwoele stem’. Ik weet niet gelijk wat ik ermee moet. Krijg zelfs te horen dat ik op sommige plekken ‘de vrouw met de zwoele stem’ wordt genoemd.

En dan vraag ik uiteindelijk even door. Met zwoel wordt (óók) bedoeld: warm, neemt je mee in het moment. En terloops wordt er gevraagd of ik ook meditaties maak.

Én dat doe ik: ik deed dat altijd al in 1:1 trajecten als toevoeging. Zodat mensen leren hun lijf en alles wat ze voelen op te merken. Zodat ze dat steeds beter kunnen in gaan zetten (Aflevering 4 over Intuïtie gaat daarover!)

Maar hier zit ik dan: wat proef-meditaties te maken voor mensen die ik niet (goed) ken, die geen coachtraject bij me volgen maar wel een meditatie willen.

Wie weet blijkt dat niet m’n kracht. Maar mijn blinde vlek (ik had geen idee dat ik een zwoele stem heb als je alleen het geluid hoort) is door de feedback van anderen nu Open ruimte geworden. Iets waarmee ik kan experimenteren. Dank voor de feedback!

Heb jij zo’n blinde vlek gehad? Die je nu wellicht wel inzet in je werk?

#Feedbackhoeftnietmoeilijktezijn#Doorvragen#Blindevlek#Johari#Elkaarhelpen#Spiegel#Ochmeisjetoch#Leren#Bureauvanvinvloed#meditatie#Lekkerzwoellllll#podcast